home - HBZ-consultancy

Uw Eigen Ontwikkelmethode Creëren voor Arbeidsmarktvraagstukken.

Bij HBZ Consultancy BV bieden we ondersteuning en begeleiding bij het ontwikkelen en implementeren van een methode die werkenden in uw onderneming stimuleert om hun kennis, vaardigheden en beroepshouding continu te verbeteren tijdens hun werk. Wij moedigen aan om succesvolle projecten verder uit te breiden of op te schalen. Daarnaast helpen we bij het aanvragen van subsidies voor het invoeren of ontwikkelen van nieuwe leermethodieken.

Mogelijke Initiatieven

U kunt bijvoorbeeld denken aan de volgende initiatieven:

  1. Periodieke Ontwikkelgesprekken: Regelmatige gesprekken om de voortgang en ontwikkelingsbehoeften van medewerkers te evalueren.
  2. Oprichting van een Bedrijfsschool: Interne opleidingen en trainingen aanbieden om de vaardigheden van medewerkers te vergroten.
  3. Werkplekleren Stimuleren: Een omgeving creëren waar leren en werken hand in hand gaan, zodat medewerkers voortdurend kunnen groeien.
  4. E-learningtools Inzetten: Moderne digitale leermiddelen gebruiken om kennis en vaardigheden effectief over te dragen.
  5. Innovatie-platform: Een platform opzetten dat fungeert als HR-assistent, waar medewerkers worden aangemoedigd en ondersteund bij het realiseren van hun loopbaandoelen.
  6. Maatwerk Functieprofielen: Het opstellen van duidelijke en op maat gemaakte functieprofielen om de vaardigheden en ontwikkelingsbehoeften van medewerkers beter in kaart te brengen. 

Voordelen van Samenwerken met HBZ Consultancy BV

  1. Duurzame Inzetbaarheid van Medewerkers: Door continue ontwikkeling blijven medewerkers flexibel en waardevol voor de organisatie.
  2. Duidelijke Functieprofielen: Goed omschreven functieprofielen zorgen voor een effectieve invulling van functies binnen het bedrijf.
  3. Gerichte Ontwikkelplannen: Op basis van de functieprofielen worden ontwikkelpunten vastgesteld, wat resulteert in gestructureerde, persoonlijke ontwikkelplannen die succesvol kunnen worden uitgevoerd.
  4. Subsidieaanvragen: Hulp bij het aanvragen van subsidies om nieuwe leermethodieken in te voeren, waardoor uw bedrijf financieel ondersteund wordt bij de ontwikkeling.

Neem Contact Op

Bent u klaar om een ontwikkelingsgerichte werkomgeving te creëren die uw medewerkers motiveert en ondersteunt bij hun professionele groei? Neem vandaag nog contact op met HBZ Consultancy BV en ontdek hoe wij uw organisatie kunnen helpen met een strategische en toekomstgerichte ontwikkelmethode.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend consult.